آکادمی گلوفاعتماد به نفسعزت نفسموفقیت در روابط

4 ویژگی افراد کاریزماتیک و جذاب

ویژگی افراد کاریزماتیک را اگر متوجه بشیم اونوقت می تونیم با اضافه کردن این ویژگی ها به شخصیت خودمون در نهایت ما هم به یک فرد کاریزماتیک تبدیل بشیم. مردم فکر می کنن که افراد جذاب، کاریزما رو به طور ذاتی دارن، درحالی که این کاملا اشتباهه و کاریزما کاملا اکتسابی هست و ما این توانایی رو داریم که برای خودمون شخصیتی بسیار جذاب و کاریزماتیک رو بسازیم. اما خب همونطور که گفتم لازمه تا با ویژگی افراد کاریزماتیک آشنا بشیم و در قدم دوم این خصلت ها رو به شخصیت خودمون اضافه کنیم.

چگونه کاریزماتیک باشیم

بسیار خب، ویژگی های متعددی در افراد کاریزماتیک وجود داره که میشه بهشون پرداخت. اما در این مقاله از آکادمی گلوف من قصد دارم تنها به 4 مورد از مهم ترین ویژگی افراد کاریزماتیک بپردازم که بعد از یادگیری و عمل به همین ها، تو به حد بالایی از جذابیت میرسی و به فردی کاریزماتیک تبدیل میشی. پس در ادامه این مقاله مشتاقانه همراه من باش تا در کنار هم این ویژگی های مهم رو یاد بگیریم.

احساسات و افکارت را آزادانه بیان کن

اولین ویژگی افراد کاریزماتیک اینه که احساسات و افکار خودشون رو پنهان نمی کنن! در جامعه، اکثر افراد دائما در حال سرکوب احساسات خودشون هستن و همچنین افکاری دارن که باید گفته بشه، اما خب از گفتن افکارشون اجتناب می کنن. دلیلش هم فقط خجالت و کمرویی و عدم اعتماد به نفس هست. پس در جامعه ای که مردم دائما در حال سرکوب احساسات و افکارشون هستند، اگر تو آزادانه احساسات و افکار خودت رو بیان کنی، بدون شک در مسیر کاریزماتیک شدن قدم گذاشتی.

عزت نفس، ریشه ای ترین و بنیادی ترین خصلت در وجود افراد کاریزماتیک هست. فردی که عزت نفس داره احساسات و افکارش رو به راحتی ابراز می کنه. البته که قرار نیست ما هرچیزی به ذهنمون خطور میکنه رو بیان کنیم! من دارم راجع به افکاری صحبت می کنم که باید بیان بشن، اما خب ما از گفتن اون ها اجتناب می کنیم. دلیلش هم همونطور که گفتم فقط وجود ترس، خجالت و کمرویی هست. پس اولین ویژگی افراد کاریزماتیک همین هست که به راحتی احساسات و افکار خودشون رو بروز میدن و چیزی رو پنهان نمی کنن.

مثلا یک فرد کاریزماتیک اگر احساس کنه که تو ازش ناراحت هستی، به راحتی باهات صحبت می کنه و بهت میگه که این احساس رو داره و ازت میخواد اگر دلخوری وجود داره با هم حلش کنید. یا مثلا یک فرد کاریزماتیک اگر جایی با مسئله ای مخالف باشه، با اعتماد به نفس کامل مخالفت خودش رو بیان می کنه. یک فرد کاریزماتیک اگر احساس خوبی نسبت به کسی داشته باشه، حتما این احساس رو به اون فرد منتقل می کنه و بهش میگه که احساس خوبی نسبت بهش داره. لب کلام، صداقت، سادگی و یکرو بودن در روابط، از جمله ویژگی افراد کاریزماتیک هست. این درحالیه که افراد خجالتی و کمرو در روابط به پیچیده ترین شکل ممکن رفتار می کنن و پیش میرن!

از نشان دادن عیب های خود هراسی نداشته باش

اگر تو در این کره خاکی تونستی کسی رو پیدا کنی که از همه نظر بی عیب و نقص باشه و درکل کامل ترین فرد باشه، من تمام دار و ندارم رو بهت تقدیم می کنم! حقیقت زندگی برای ما اینه که کامل بودن معنایی نداره و هر فردی در کنار نقاط فوتش نقاط ضعفی هم داره و این مسئله رو یک فرد کاریزماتیک به خوبی درک کرده. به همین جهت هرگز دغدغه پنهان کردن عیب های خودش رو نداره.

ویژگی افراد کاریزماتیک اینه که به جای مخفی کردن ضعف های خودشون، سعی می کنن این ضعف ها رو بهبود ببخشن. همچنین اگر کسی عیب یک فرد کاریزماتیک رو بشناسه، اون نه خشمگین میشه و نه ناراحت. جالبه این نوع رفتار به قدری از اعتماد به خود و شفافیت سرچشمه می گیره که گویا عیب های یک فرد کاریزماتیک هم اصلا به چشم نمیاد!

برای مثال، خوده من بارها و بارها در همه جا از ضعف های خودم برای بچه ها صحبت کردم. چه در مقالات سایت، چه در دوره ها و چه در کلاس ها، هرجایی لازم بوده به راحتی به عیب های خودم اشاره کردم و صادقانه گفتم که من این ضعف ها رو دارم. یادمه چند وقت پیش در پیج اینستاگرام آکادمی گلوف، در چند استوری به تعدادی از نقاط ضعف خودم پرداختم و به قدری از این استوری ها استقبال شد که برای خودم هم تعجب برانگیز بود. بسیاری از بچه ها در واکنش به اون استوری ها گفتن که با بیان ضعف ها، من در ذهنشون به فردی کاریزماتیک تر تبدیل شدم و حالا اون ها احساس خیلی بی نظیر تری نسبت به من دارن!

پس دومین ویژگی افراد کاریزماتیک اینه که کاااااملا شفاف و بی نقاب هستن و با نقاط ضعف خودشون راحتن و همچنین تلاش می کنن که همواره این ضعف ها رو بهبود ببخشن. این مسئله هم بر میگرده به درک درست نسبت به ماهیت انسان بودن و این که ما خودمون رو به عنوان یک انسان بپذیریم، نه یک موجود کامل و بی نقص. و در گام دوم هم داستان پذیرش هست. پذیرش اولین گام برای تقویت عزت نفسه و یکی از ویژگی افراد کاریزماتیک دقیقا همین پذیرش هست.

افزایش اعتماد به نفس

به دیگران احساس خاص بودن بده

سومین ویژگی افراد کاریزماتیک اینه که دیگران در کنارشون احساس منحصر به فرد بودن می کنن. من در آموزش های قبلی هم گفتم شما زمانی کاریزماتیک هستی که یک فرد در کنارت به احساس خوبی نسبت به خودش برسه. کمی پیچیده به نظر میاد اما خب اگر تو بتونی کاری کنی که فرد مقابل، به احساس خوبی نسبت به خودش برسه، پس بدون شک تو کاریزماتیک و جذاب میشی.

حالا برای این که یک فرد در کنار تو به احساس خوبی نسبت به خودش برسه کارهای متعددی میشه انجام داد. مثلا می تونی براش شنونده خیلی خوبی باشی و از تمام وجود بهش توجه کنی و به کلمه کلمه حرفاش گوش بدی و در مقابل بهترین پاسخ رو بهش ارائه بدی. یا یکی از بهترین کار ها برای این که یک نفر به احساس خوبی نسبت به خودش برسه اینه که تو نقاط قوتش رو شناسایی کنی و بهش بازگو کنی. در این باره یک مقاله بی نظیر بر روی سایت گلوف منشد شده که پیشنهاد می کنم حتما اون رو مطالعه کنی. مقاله با عنوان «چگونه از دیگران تعریف کنیم؟» بر روی سایت منتشر شده که اونجا تو یاد می گیری چطور به حرفه ای ترین شکل ممکن از دیگران تعریف کنی تا در نهایت خودت به فردی کاریزماتیک تبدیل بشی. پس یکی دیگه از ویژگی افراد کاریزماتیک همینه. دیگران در کنار یک فرد کاریزماتیک احساس خاص بودن می کنن و احساس خوبی نسبت به خودشون دارن.

از وابستگی رها شو

وابستگی هم یکی دیگه از خصلت عموم افراد در جامعه هست، در حالی که افراد کاریزماتیک هرگز وابسته نیستن و اون ها انرژی و حال خوب خودشون رو به هیچ چیز و هیچکس گره نمیزنن. راستش رو بخواهی گفتن این مسئله راحته اما خب واقعا آدم باید شخصیت قدرتمندی رو برای خودش بسازه تا به این حد از رهایی برسه. پس تو نمی تونی در حالی که وابسته ای کاریزماتیک هم باشی! این غیرممکنه و باید بین این دو یکی رو انتخاب کنی.

اگر درگیر وابستگی هستی و تصمیم داری یک بار برای همیشه از وابستگی خلاص بشی، پس حتما وارد دوره وابستگی آکادمی گلوف بشو. اونجا طی 9 ساعت آموزش بی نظیر من به زیر و بم داستان وابستگی پرداختم و در این دوره تو به رهایی کامل نسبت به هر چیز و هر کس میرسی. برای آشنایی بیشتر با دوره وابستگی هم می تونی توضیحاتش رو در سایت مطالعه کنی.

به هر صورت یکی از اصلی ترین ویژگی افراد کاریزماتیک همینه که کاملا رها و آزاد هستن و فرد کاریزماتیک خوشبختی، آرامش، حال خوب و شادی خودش رو کاملا درونی میسازه و هرگز این ها رو به عوامل بیرونی گره نمیزنه. با توجه به این که چنین خصلتی داره، پس حتی این قدرت رو داره که به تنهایی از پس تمام فراز و نشیب های زندگی هم بر بیاد و همین هم باعث میشه تا فرد کاریزماتیک تر بشه. تو باید این رو بدونی که وابستگی نه تنها تو رو از جذابیت دور می کنه، بلکه حتی کاری میکنه که به فردی نچسب تبدیل بشی و حتی به جایی برسی که افراد ازت فرار کنن!!! پس اگر این ضعف رو داری حتما و حتما برای از بین بردنش وقت و انرژی بزار.

4 ویژگی افراد کاریزماتیک و جذاب | کلام آخر

برای پیاده سازی این چهار ویژگی در وجود خودمون، نیازمند افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس هستیم. برای تبدیل شدن به فردی کاریزماتیک باید از تمام وجود برای ساخت و ساز شخصیت خودمون وقت و انرژی هزینه کنیم. کاریزماتیک بودن یعنی جذابیت غیرمعمول! و یعنی حضور داشتن به شیوه ای خاص و منحصر به فرد. ویژگی افراد کاریزماتیک اینه که به شدت تاثیرگذار هستن. پس برای این که به فردی تاثیر گذار تبدیل بشی، بدون شک باید بهاش رو بپردازی. بهاش هم تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس و ساختن شخصیتی قدرتمنده. بهاش اینه که همین نکاتی که اینجا یاد میگیری رو کاملا جدی بگیری و این ها رو به شخصیتت تزریق کنی. کسی به تنهایی با مطالعه کاریزماتیک نشده. کاریزماتیک شدن نیاز به این داره که مثل یک کاریزماتیک فکر کنی، تصمیم بگیری، رفتار کنی، عمل کنی و حضور داشته باشی.

 

ارادتمند و دوستدار تو، ابراهیم شجاعی

ابراهیم شجاعی

موسس و مدیر مسئول آکادمی گلوف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا